За един по-добър свят

Галерия от снимки: 
49 ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "БЕНИТО ХУАРЕС" гр. София

   В края на миналата учебна година приключи изпълнението на поредния проект ЕРАЗЪМ, в който нашето училище участваше за трети пореден път. Заглавието на това негово издание беше 

   Съдействието между институциите за опазване на здравето, подобряване на условията на живот и приобщаване към училищната среда

       За изминалите три години в него взеха участие много от учениците в нашето училище, от различни етапи на началното и прогимназиалното образование. Водени от своите класни ръководители, те с желание се включваха в инициативите и мероприятията, за да покажат своите умения на децата от другите страни, партньори по проекта: Испания, Португалия, Полша, Франция и Италия.

   Когато нашето училище беше домакин и посрещна представители от тези държави, учениците ни  изнесоха програма в Актовата зала пред гостите, които останаха очаровани от изпълнението им на сцената, както и от прекрасните помещения на територията на училището ни: басейн, актова зала, компютърни кабинети, чудесни класни стаи, спортни съоръжения във физкултурните салони и извън тях, тенис кортове и други.

          В блога на проекта, на адрес  https://erasmusintervencionsocial.wordpress.com/category/49th-primary-school-benito-juarez-bulgaria/   всеки може да погледне изявите на нашите ученици и да се почувства горд от своето дете или от съучениците му в 49то ОУ "Бенито Хуарес".